Ansigtsyoga - kindersquats og kinderpres

Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus på sundhed, træning og lækkert sundt udseende. Fordi, sundhed er jo den nye skønhed..


I gamle dage, var det et tegn på velstand at være tyk, for så havde man råd til at spise godt. I dag, er det et tegn på velstand at have en sund og trænet krop. Ja bevares, i mine øjne er en sund krop og en trænet krop ikke det samme.

Du kan sagtens være sund og rask, uden at have markeret muskler,

og du kan sagtens have markeret muskler og være møghamrende usund. Og pyt nu med det, for der skal være plads til os alle sammen og intet er rigtigt eller forkert.


MEN, noget jeg synes er synd, er, at der er manglende bevidsthed omkring, at man kan træne musklerne i ansigtet, så man får et yngre udtryk og samtidig bliver rynkerne fyldt ud. Det er da for skønt!

Derfor får du nu, i anledningen af 3. søndag i advent, 2 ansigtsyogaøvelser: nemlig kindersquats og kinderpres.


Først vil jeg gerne fortælle dig lidt om fordelene, ved at lave ansigtsyoga <3
Er du klar til at begynde at træne dit ansigt?

Vi starter med squats!
Det er ret cool, ik?

Vi fortsætter med kinderpres, hang in there honey <3

Jeg siger 'ringefinger og langefinger i video'en', jeg mener selvfølgelig pegefinger og langefinger ;)(Ja, hej bussemænd og næsehår - så blev vi lige dét tættere!) Hahaha


Jeg håber du kan bruge øvelserne!

p's jeg lover at vende kameraet rigtigt næste gang ;)


pp's, hvis du også er interesseret i et tilskud af kollagen, så kan du trykke på knappen, og se, hvilken en jeg bruger.

Hos Vild Nord, fortæller de nemlig ærligt om, at kollagenen kommer fra vildtfangede fisk og bæredygtigt fiskeri - og ærlig talt, så har jeg ikke lyst til at støtte opdræt! Jeg bruger den, der hedder Gold, men jeg ønsker mig nu også den med bær - den er nemlig ret så lækker i smoothies. Du kan købe Vild Nord i mange helsekoste (heksekioske) og på nettet.


Liiiige en sidste lille funfact - Kollagen er det vi fik, dengang vi spiste alt på dyrene, og vi kogte knoglerne. Ud over smuk hud, hjælper det også på hele kroppens sundhed.


Pas rigtig godt på dig selv smukke,


Kram & kærlighed

Cille


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle