cille yoga.jpg

Cille Luna Bergstrøm

FRA SORG TIL STYRKE

Mit navn er Cille, og jeg tror på det hele menneske i al sin forstand - krop, sind, ånd, energi, DNA, traumer..
Vi kommer hertil for at udleve vores livs formål, vores drømme og visioner, men det kan være svært, hvis du har genetiske traumer i din krop, eller hvis du er så begavet med sanser, at du mærke hver eneste energi omkring dig.

Jeg er her, for at vise dig og støtte dig i, ikke at gå ned på din livskvalitet blot fordi du er sensitiv eller syg. Du fortjener det bedste og livet vil dig det bedste - og dét ønsker jeg at hjælpe dig med at tro på, helt ind i hjertet, for når vi første har tillid og håb, så ændres vores liv.

Jeg har selv oplevet svigt og jeg har både ar på min krop og min sjæl, derfor ved jeg, hvad du går igennem. Åh gud, det gør så ondt - den borende smerte dybt ind i kroppen og sjælen, men husk på - Lyset vinder ALTID.

Jeg har også oplevet svigt fra mine skoler og sundhedsvæsenet, som efter en masse undersøgelser insisterede på, at jeg skulle acceptere et liv med smerte og kronisk sygdom. Jeg følte mig så magtesløs og svigtet - men jeg tog urterne i den anden hånd, og i dag er jeg klar til at hjælpe dig, som er på samme rejse som jeg var.

Hele dit væsen hænger sammen, og har du en ubalance, vil den skabe endnu en ubalance et andet sted. Det er derfor essentielt at omfavne hele dig. Jeg ønsker at inspirere dig til at få ro i dit hoved og i dit nervesystem, så din krop får de bedste betingelser for at hele sig selv - og derefter skabe kontakt med din indre styrke.


Det er et aktivt valg at passe på sig selv i dag, fordi vores samfund og hverdag byder på overbelastning døgnet rundt. Hvis du ønsker at opnå mere fred og højere livskvalitet, så bliver du nødt til at prioritere det, og jeg står klar til at række dig en kærlig hånd, en yogapraksis og helende urter lige her i Faxe og Faxe Ladeplads.

Mine rødder er dybe her i Norden, og jeg har stor interesse for årshjulet, shamanisme og jeg tror på, at vi ikke behøver at tage om på den anden side af jorden, for at finde fred. Den urgamle visdom, som mange søger på dannelsesrejser, findes også her i Norden - og den benytter jeg. Jeg er en shaman/vølva, der dyrker yoga, og som er åben for alt, som skaber lys. Jeg laver ritualer, ceremonier og bål, og jeg kan også finde på at oplade mine krystaller i fuldmånens skær.

Jeg har arbejdet inden for Rudolf Steiner pædagogik og jeg har fået en del kurser på Marjatta. Jeg har forsøgt at uddanne mig til sygeplejerske med henblik på senere at blive behandler - men heldigvis sagde min krop fra i det barske og travle miljø. Derudover har jeg læst et år på Aalborg Universitet, hvor studiet grundlæggende handlede om menneskerettigheder og organisationer. Jeg har set store dele af verdenen med mine egne øjne, og så har jeg boet to år på Mallorca.

Jeg har både arbejdet for Greenpeace, Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp, og det er tydeligt, at jeg har haft et stort behov for at redde hele verdenen.

Jeg er uddannet Yogalærer (hatha & vinyasa) og Restorativ yogalærer, og så har jeg to håndfulde kurser fra forskellige lande, samt assisteret på Institut for Komplementær Hormonterapi.

Nu er jeg kommet frem til, at jeg netop kan redde hele verdenen og arbejde for lyset, ved at hjælpe andre mennesker med at leve i harmoni med hele sit væsen, dyrke glæden i livet og skabe kontakt til sin iboende styrke.

Du er altid velkommen hos mig - lige meget hvad du har med i bagagen. Så snart du har lært at give slip på alt det, der ikke nærer dig, og du er kommet i kontakt med din iboende styrke, føles bagagen ikke længere lige så tung!

Jeg bor i Faxe Ladeplads og underviser i yoga hver uge i Faxe. Jeg lever med min højtelskede datter, mine dyr og hver eneste dag føler jeg mig taknemmelig for skoven og stranden, som kun ligger en gåtur fra mit hjem. Jeg laver mad med brændenælder fra min have og jeg elsker en god matchalatte!

Pas rigtig godt på dig selv og husk lige - Lyset vinder altid!

Kærligst,

Cille.